2008-09-30
 00:47:09

whatsoever duude (?)

Jag kom fram till ungefär nyss att jag bloggar jämt sent på kvällen/natten, får bli ändrig på det så därför skriver jag imorgon  när det fortfarande är ljust ute (ljusare).

Min dag bestog av att:

-Kliva upp kl 5, ut med hunden i 40 minuter.
- Göra sig iordning till skolan
- Ta bussen till gammla skolan som gick kl 7, framme 8.
- Snacka skit med vaktmästaren samt fixa praktik.
- träffa alla lärare i princip.
- Missa bussen till årsta, gå från stan till skolan..15 min försenad till historialektionen.
- prata bort halva lektionen med Malin.
- Slutat, åka hem tyyp träffade på Douglas
- Otur hela dagen, tappa mobilen på buss osv.

- Min hals dödar mig.
.- sova direkt när man kom hem.
- MAria blir aldrig frisk :(
- Prata med älskling i telefon <3
-Plugga med lillasyster som har historia prov.

Sedär typ inget roligt alls, eller mja det var kanske inte allt men vem bryr sig?, hör av mig imorgon.. önska mig lycka till att bli frisk snabbt.

Buss♥
2008-09-28
 23:26:10

let the good times roll

Duktigt sov inte särskillt mycket natten som var tack vare katterna och hunden... suck... Aja åkte in till stan sen och träffade andreas, gick på stan och fick som tur med mig en tröja.
Såg även "proffsrobbans" bror haha otroligt så jag stirrade, inte kände han igen mig inte men men kul ändå
 (snackar med han nu).


Träning sen som gick helt ok, jobbigt med den gamla skadan i foten satt det var det som gjorde det sämre efter att halva träningen gått. får bita ihop helt enkelt hoppas verkligen att rönktentiden (stavning?) från Akademiska kommer snart. vill ha min fot fixat nu, ett år sedan skadan inträffade nu.
(dvs då jag bröt fotleden)

Måste upp runt 4-5 imorgon, sux. så går det när man har hund och måste ta bussen tidigt till den gamla skolan och få lite papper ifyllda.. buhu jobbigt.

Pusshej, nu ska jag sova ♥

2008-09-27
 02:22:52

je suis fatigué....naat

(om jag missat lite bokstäver här och där är det för tangentbordet är knas enligt mig)

Fredag.. vaknade vid tolv kanske, sen ville lilla grannen på 3 år att jag skulle komma ut. man kan inte säga nej till sötaste grannbarnet här.. ute med hans syster med som är 5 och guud så söta :) Molle var med för övrigt.

Träning senare, tog bussen.. möttes av syster minnas vrede av att hon var tvungen att ta hand om hunden...
hon som skulle ut och träffa pojkar hah (hon är 14, behöver man säga mer än det?)


Träningen gick dunderbra väldigt bra, vill att dm och sm + em ska vara nu och vi ska visa alla hur otroligt sjukt mkt bättre laget blivit. (har ju sveriges bästa gymnastik i laget så..kom tvåa med jr A laget)
 Nu borde Sr A Lagen vara rädda för oss, vi blir bättre och bättre hela tiden. Snabbutveckling for the winn!

Senare vart det snacka lite skit om "allt och alla" med andreas, det kan man inte glömma lixx (fjortis stavning <3)
Synd om rickard Aka rerre som fick vänta, måste varit ganska drygt eller nåt.



Tidigare idag/igår kom jag på att jag vill ha hem min kära kusin jocke, sjukt så mkt jag ville att han skulle komma hem, komma hem nu. Brukar typ aldrig ses. men nu, nu är det ännu värre, ingen jocke på msn :o buhu emoface här. Om Kusin råkar läsa detta så ska du veta det märks att du inte bor i sverige nu och jag saknar att snacka med dig, du har så bra åsikter och allt.

Kort och gott jag har inte gjort så mkt vettigt idag i princip sova, ut med hunden och sånna oviktiga saker... men ska fixa dethär med att blogga oftare efter klagomål från alla olika håll och kanter.



Dages onödiga info:
Min systers laptopknapp sak är seg ;o

Vad tycker ni haha ska jag fortsätta med dagens onödiga info :D Lite kul var det erkänn?
 ...kanske bara min ruttna humor som tillåter det.
Anyway så blir det, get used to it

Pusshej lev(e)rpastej (ojoj, se där, fyndigt, fyndigt)
2008-09-24
 12:02:30

falcon as a tatto

Fin fin dag eller vad man ska säga då.. vart ute meed hunden som nu ligger i sängen och sussar så sött.

Anyway denhär bilden ska jag ha som tatto någon gång i framtiden.. hade en ännu finare förr men den tappade jag bort så vad ska man göra..
Vad tycks?

Om jag inte hittar någon skillad tattuerare vet jag precis vart jag ska åka, miamy.. där finns det en av de bästa i usa iaf.

2008-09-22
 23:32:54

Uppsala Buss

Något som jag noterade idag påvägen hem i bussen från träningen..

En kille frågar busschauffören 3 min innan den måste åka om dessa biljettautomater här i uppsala finns på fler ställen än den han provade som var trasig.. han tänkte nog springa till den om den låg nära skulle jag gissa på. (bussen stod på centalstationen).

Nej, tydligen visste inte denhär chaffisen det och mja den som killen hade provat var som sagt trasig för att komma till närmsta biljettautomat måste man gå 10 min där andra lokalbussarna går. Slutade med att bussen åkte och killen som inte hade biljett var utanför. och blev tvungen vänta på nästa buss som gick en timme senare.

Jag tycker bussgubben hade kunnat göra ett undantag och låta denhär killen åka med och betala på bussen 20 kr som det kostar i automaten, den var ju trasig inget vi "vanliga" kan göra åt saken.
(klockan var ju kvart i 10 nu på kvällen)
  i vanliga fall kostar det 30 kr att köpa biljett på bussen för er som inte vet..

Flera gånger har domhär automaterna inte fungerat och det finns betydligt för några automater utställda här i uppsala... det är skamligt för uppsala buss tycker jag SKÄRP ER.

(den senaste tiden har uppsala buss blivit sämre innom vissa områden tycker jag, jämfört med tidigare)

2008-09-21
 23:09:16

she is a pmogger

Ja nu har man fått återfall att datanörds spela visst jag kan kontrollera det som många inte kan osv.. Jag skyller på Jocke och Ola nu (Kusin + kusinens kompis/ fd granne tyyp) haha jag tycker om er ändå. Jocke borde komma hem och Kom på att Ola hade skickat ett videoklipp då han sa you... nånting (minnet sviker) väldigt skoj för allas info. anyway ska börja spela något spel som Hanna spelar haha kan vara lite kul med sällskap ju, lite svenskt folk :)
juste glömde säga att jag spelar Pmogg (Passive Multiplayer Online Game) som mest nu när jag fick spelåterfall.

Träningen gick bra med allt sådär, slipade lite på tekniken.. snart så blir det perfa minnsan ;)

För övrigt tycker jag inte om mina grannar :O visst dom är jätte trevliga och så MEN när dom sitter på altanen och röker så känner jag cigarettröken in i mitt rum tack vare luftventilationen som är i närheten av deras altan.. inte så trevligt, känns inte mycket men jag som är en icke rökare känner det otroligt mycket till skillnad från någon som faktist röker.
Finns det något som du störs på av dina grannar?
2008-09-21
 13:58:13

should i go?

Var ute med hunden idag, närmare bestämt ca 1h ute på landet osv.
sen nu Träning snart och jag borde inte vara med eftersom krasslig fortfarande, helt sjukt vill aldrig bli bra typ :@

anyway ses sen eller nåt + vettiga inlägg.
2008-09-20
 13:05:05

2008-09-20 kl: 13:05:05

- i went crazy from the moment i met you.


Inget blogghumör just nu =/

Maria är hungrig
maria borde göra något åt saken.
maria saknar människor
maria vill åka ner på stan
Maria har träning imorgon
Maria tjänade in 1680 kr till laget
maria säger det blir bättre blogginlägg senare idag eller imor
2008-09-19
 11:35:32

gonna be a-ok

Var ute med Molle (hunden) för ett tag sen. tänkte gå lite längre som man gör någon gång ibland och så blev det, vi gick ut mot landet (vänge). Så mja ungefär halvägs brukar vi alltid gå förbi en hage där de har sånahär stängsel med el i, ni vet hur det ser ut.
 
Tydligen låg det en till längst ner i det höga gräset och ni kan ju bara gissa vad som hände.
Ja, Molle såg inte den som låg i gräset och självfallet fastnade lite smått där, hemskt att höra när han började skälla som man verkligen hörde hur rädd han var. Obeskrivlig känsla.

Efter får man sig en funderare varför har de en elstängselsdel längst ner i gräset? Känns ganska onödigt men om du vet kan du alltid förklara för mig hehe.

Nu är det för övrigt frid och fröjd, Molle ligger i sängen och drömmer så fint, det hör man.

2008-09-18
 19:04:44

mer självkänsla åt folket

Självförtroende, det är något en hel del av det svenska folket saknar enligt min åsikt. visst det finns de som har för bra självförtroende men det är fler med dåligt än bra tycker jag det verkar som.

Vad ska man om säga de med dåligt självförtroende? de  drar sig undan från andra lite smått sådär.
det finns såklar de som är värre än andra men anyway jag fortsätter...

Det känns som de med dåligt självförtroende oroar sig hela tiden för olika saker som framtiden och liknande. som om de är rädda att ta risker och faktist leva livet.
studier visar tydligen att de med låg självkänsla börjar någon gång i livet med droger eller alkoholmissbruk och en liten del med kriminalitet för att dämpa sina rädslor och misslyckanden sen att de inte passar in i samhället.
Visst det kanske är extremfallen annars tror jag verkligen inte på det.

 
de flesta av dom är lite som att de kan inte se sig själva lyckas och är jämt och ständigt negativa som om de verkligen vill misslyckas och längtar efter att säga saker som "vad var det jag sa?"
"Åhh jag sa att det inte skulle gå"
och liknande citat.

Det blir ju ganska självklart tillslut om de är negativa till allt att det negativa bekräftar tillslut när de aldrig känner glädje, det syns senare på kropps-språket osv.
Jämt och ständigt rackar ned på sig själv att man är så dålig osv, det ger inget bra resultat utan förvärrar situationen mer och mer med tiden som fortsätter att ticka.

Nu sitter jag inte och säger de med dåligt självförtroende är helt ensamma, jodå de har vänner men när man kommer till vännerna är de lika varandra, likasinnade som kanske inte är posetivt alla gånger.
Såna som själva har dåligt självförtroende så de är i grupp och tycker synd om sig själva för allt är så fel med de själva hur de ser ut eller vad det kan vara.

Kort och gått att låta dåligt självförtroede är absolut inte bra det påverkar en del som är i personens omgivning, man bör nog i tidigt stadie försöka bryta ner det dåliga tänkandet och byta ut med jag är faktist bra.
Alla misslyckas istället för att älta det dåliga är det bara tänka "hoppsan så tokigt det kan bli" och sedan gå vidare, inga mer tankar åt den händelsen eller vad det nu var.
att må bra lider ingen av.

2008-09-17
 22:30:24

Nostalgi simon, nostalgi

Nostalgi, nostalgi.. lyssnar på musik och denna dök upp. på direkten kopplar man den låten till en person haha.
Lite kul faktist låten drar upp så mycket minnen och sånt som hände under den tiden med min vän simon typ från åk 7-9 (haha?) inga kommentarer förutom NOSTALGI den underbara nostalgin.




I almost got drunk at school at 14
Where I almost made out with the homecoming queen
Who almost went on to be miss texas
But lost to a slut with much bigger breastes
I almost dropped out to move to LA
Where I was almost famous for almost a day

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost loved you
I almost wished u would've loved me too

I almost held up a grocery store
Where I almost did 5 years and then 7 more
Cuz I almost got popped for a fight with a thug
Cuz he almost made off with a bunch of the drugs
That I almost got hooked on cuz you ran away
And I wish I woulda had the nerve to ask you to stay

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost had you
And I didn't even know it

You kept me guessing and now I'm destined
to spend my time missing you
I almost wish you would've loved me too

Here I go thinking about all the things I could've done
I'm gonna need a forklift cuz all the baggage weighs a ton
I know we had our problems I can't remember one

I almost forgot to say something else
And if I cant fit it in I'll keep it all to myself
I almost wrote a song about you today
But I tore it all up and then I threw it away

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost had you
And I didn't even know it

You kept me guessing and now I'm destined
to spend my time missing you
And I almost had you [x3]

I almost wish you would've loved me too
2008-09-17
 17:50:35

life is to short, i feel so small

skola i en timme, niiice... fick min engelska kurs A bok idag finally.. har knappt nå ämnen så måste hålla igång med de vanliga ämnena tycker jag.

för övrigt så har jag filosoferat lite som alltid faktum är att det var mitt i natten som var nu när mikk sov över.

mitt i natten till mikk : - Egentligen djur måste kunna få könssjukdommar om människor kan få det.
mikk- haha ofta du tänker på sånt!?
jag- haha ja men det lär kunna vara så, fast inga bryr sig om djur kan få det eller inte.. eller mjo, såna människor som har sex med djur.
Och så snackar vi vidare ett tag.. så det kan gå haha

(måste bara påpeka..) JAG HATAR HÖSTEN, den suger!
Då ställer du dig frågan varför?
jag kan svara på det för att man blir alltid sjukare och helt enkelt man eller jag tänker och känner typ att man dör snart eller något. en äcklig känsla som är så ovälkommen att den varje år numera kommer och säger.. nu är jag här igen och gör det jobbigt med sin vän herr ångest.
-Jomen tack, precis vad jag väntat på sörru och välkommnas därefter.

Vissa känner igen sig, vissa har aldrig hälsat på dessa knasiga känslorna eller vad man ska kalla dem. Nej, jag är inte galen ;)

kommer ett inlägg sen om vad jag filosoferat om :)
hörs♥


Molle har växt på sig lite eller hur?
Den första bilden är när jag haft honom några dagar dvs 8 +1 vecka?
Den andra bilden är molle 10 eller 11 veckor.

2008-09-16
 23:12:31

she is kinda tierd

Kom inte ifrån hunden osv så fick vara hemma från skolan som gick bra för dom.. Åkte förbi och snacka med syon sen hämtade böcker och allt var frid och fröjd.

Mikk kom hit med för den delen. gick ut sen och lekte med anders lite smått + molle såklart


innan jag avslutar så notera att jag älskar min andreas :)<3
NU ska jag sova typ
godnatt
2008-09-15
 13:50:26

there's always a upside of anger

ny dag, nya möjligheter och nya val eller nåt brukar vissa säga.

halvsitter med datorn på magen/i knät och ett sött hundhuvud som lutar mot ens axel, sött. Ska ta och antingen ringa maria (en yrkesvägledare) eller så pratar jag med henne imorgon, får se hur det blir.

annars så måste jag påpeka att det är underbart att vara hemma själv nu när pappa är bortrest.. känns så jag vetinte inte ensamt men bara härligt, jag har ju ändå Molle som sällskap.

aja ska fortsätta kolla på film, just nu ¨tittar jag på upside of anger faktist riktigt bra när man väl kommer in i den.
2008-09-14
 20:26:26

the Parlinoguy in the sky

se där se där, städat här hemma jag. Träffade Anders aka myggan lite senare..trevligt

Stötte på luftballong-parlinogubben senare  när vi var på vår fina promenad haha
NI får ursäkta den usla bildupplösningen, kameramobil.. inga kommentarer

2008-09-14
 10:04:47

i forgot myself today

Inte ofta det händer men faktist tro det eller ej... Jag glömde bort bloggen haha jag som brukar firnula ut blogginlägg under dagarna och poff inte en endaste tanke. ush och fy och skamm.

Igår, den överskattade kulturnatten.. mikk och krosse kom hit och våldgästade hemmet. snackade skit och allt därtill, åkte in till stan, träffade mer folk. Yay..Själv så pratade jag med polisen
(nej jag hade inte gjort något) pratade om självaste yrket osv.

Gick och träffa några från gamla klassen, trevligt.. sen när man skulle till de jag var med tidigare tog det sjukt lång tid, han gå tio meter tills det kom någon jag kände och så rullade det på. (jag är omtyckt haha)

Bästa av allt träffade Robert som igentligen bor i umeå och går skolan där. chockerande hur glad jag blev. (för eran info)

Hela natten var trevlig ett minus nu är att jag är sjukare än jag var innan, surt.

Dags att bädda ner sig och kolla film, något förslag på en bra kärleksfilm aka "bögfilm" som min kära yngre syster säger, inget emot de som är laggda åt det hållet.

Pusshej ♥
2008-09-12
 15:25:02

man blir vad man äter

Färgade håret igår.. eller ptja avfärgade rättare sagt, syrran med.. vart lite roliga resultat ;)


efter att båda avfärgat en gång.. man blir vad man äter ju?
_- Jag käkade förmycket med morötter, jag blev vad jag åt. något sånt sa minna.


Malin var glad... men trött.



Avfärgade en gång till och resultatet blev.. mindre orange

Sedan kom slutresultatet som ändå inte vart sådär som jag hade velat ha.



så på mindre än en månad har jag sett ut såhär :



lite skills

(klicka för större bilder) Och fortfarande är jag inte nöjd.. satan i gatan =/
2008-09-11
 17:41:09

The culture evning

Godagens.. Kulturnatten på lördag, vad ska man säga? är det inte aningens överskattat?
 kulturnatten då man igentligen ska och kan kolla på olika evenemang osv.
(för oss ungdomar är det en anledning att supa)

 jag tycker nog det lutar mer åt överskattat faktist. eller så är det kanske bara jag som inte ser tjusningen i att vara ute när det är kallt och bli full? mja för mig har den tiden passerat, sitter hellre hemma och har det mysigt med en film och lite vänner. En drink eller två är alltid trevligt och gott.

Ush jag låter som en wannabe vuxen men så är fallet för tillfället sörru.

Lite tidigare idag då var man ute med Molle lite. 
idag var det såklart perfekt att bada, hämta pinnar i vattnet är alltid skoj.


En blöt Molle... Erkänn han ser ut att vara en duktig Tiggar-hund?
2008-09-11
 13:40:57

i didnt say you need to read


Molle tänker på hygienen han minsann <3 (klicka för större bild)

-maria har en soet hund.

- maria vill fixa sitt väldigt väldigt mörkbruna färgade hår till naturliga.

- Maria lyssnar på radio med dålig musik.

- maria saknar sin bästa vän  fredrika väldigt mycket och alkisbänken :'

- maria ska göra något vettigt än att sitta vid datorn

- maria smsar med andreas :o <3

- marias  hund sover under skrivbordet

- maria är inte en datanörd längre ;)

- Maria har tråkigt och säger tjululu hejdå.

2008-09-09
 20:36:12

wake me up when september ends

Förkylningstiderna knackar inte på dörren utan stormar in som bara den. Det vanligaste man märker är lagomt till när skolan börjar så dyker sjukanmälningarna upp. Har alltid funderat är det bara för skolan börjar som man blir sjuk? hur nu det kan komma sig. eller är det så att det faktist har med vädret att göra helt och hållet?

Jag tror nog det är lite av det båda, på sommarlovet sover man länge på dagarna. som de flesta vet så blir imunförsvaret svagare om man inte sover tillräckligt. och det är precis vad man inte gör när skolan börjar...sover.

Lite tråkigt är det ju, skolan börjar och då vet man att hösten närmar sig med stora kliv. sommaren är förkort buhu. Måste nog säga antingen ska det vara sommar eller vinter inget tjaffs imellan, det är så jobbigt med slask eller att det är förvarmt att ha varm jacka. därtill förkallt med en svalare jacka.
I-landsproblem, jag vet.
Villka årstider tycker du mest om?


Bild: Privat
(jag erhåller mig ensamrätt om mina bilder och får ej kopieras utan lov)
2008-09-09
 13:18:36

i've got some time to waste


EN väldigt bra låt..

Dagen var lungn var med skolan på Alnäs, tog det lungt. Pratade med lärarna osv. Molle fick följa med så nu är han här hemma och sussar så sött medans tussan spanar in honom och sover en meter bort med mig imellan. ser lite skoj ut.


du föddes som orginal
- dö inte som kopia!
2008-09-09
 07:45:05

by the way...

suck, att vakna varannan timme hela natten är inte speciellt kul och tack vare... *trummvirvel*.. MOLLE!
HAha gulligt närå men så är det iaf.

Friluffsdag kl 10, det är ett par timmar kvar. man är ju duktig och raggar någon som kan låna ut laddare.. haha att jag orkar ibland.

anyway återkommer senare
2008-09-08
 17:39:28

my darling

Iväg till valpkursen snart då, betvivlar att nå ett resultat med alla de andra hundar som är verkligen hopplösa när min egna lilla Molle fakist är duktig men men wish me good luck.

Om det inte blir bättre sattsar jag hellre på privat eller något.
Gud vad jag svammlar men men ska träffa robert lite senare yai.
Hörs

2008-09-08
 14:10:17

i made a mistake

Godagens bloggen, dags att sluta sova så länge eller snarare... Vakna tidigt- ut med hunden- somna om ska man sluta med.

Här har ni bild på mitt hår iaf , före och efter.
(klicka för större bild)

Om jag får säga det själv så passade man bättre i blont.. faktist. Vad tycker du`?

För övrigt så är maria i desperat behov av en laddare till sony ericsson. om det finns någon vänlig själ som vet att de har en laddare som inte används skulle det vara jättegulligt om jag skulle kunna få/låna den tills det blir läge att köpa en ny.
2008-09-08
 00:51:32

see you later, bye, bye.

Innan man checkar in hos johnblund så måste fylla i en lista, länge sedan :)

gymnastik-test

[x] du kan göra kullerbytta
[x] du kan göra en rondat
[x] du kan hjula
[x] du kan göra en flick-flack
[x] du kan göra en handvolt
[x] du kan göra en salto
[x] du kan göra en volt
[ ] du kan göra en framåtvolt med skruv
[x] du kan göra en bakåtvolt med skruv (mot bättringsvägen)
[ ] du kan göra en dubbelvolt (säkert om jag testar)
[ ] du kan göra överslag på pegasus (pegasus? har en aning men aja aldrig testat)
[ ] du kan göra överslag med skruv på pegasus
[ ] du kan göra tzukka på pegasus Till grop!
[/] du kan gå ner i splitt (nästan)
[x] du kan gå ner i spagat
[x] du vet vad trampett är
[x] du vet vad ett fristående är
[x] du vet vad tumbling är
[/] du vet vad pegasus är
[x] du kan stå på händer
[x] du kan gå på händer
[x] du kan stå på huvudet
[ ] du har tränat i mer än 5 år (nix, skills ändå. inne på 3:e året iår)
[ ] du har tävlat mer än 5 gånger
[x] du har kommit etta tvåa eller trea på en tävling
[ ] du har kommit sist i en tävling

2008-09-08
 00:15:01

he wanted to be something he never could be.

Träningsverk är inte kul men aja smått ont i ryggen sen trevåningsbyggen vi körde på träningen i fredags, stackars rygg. man får ta det som en man helt enkelt.
Träffade "proffsrobban" snabbis innan träningen, snackade lite skit och sånt... verkligen helt annorlunda från senaste gången man träffade honom.
Väl på träningen gick det helt ok, inga kommentarer om det med andra ord.
ut med molle på kvällen med syster gjorde susens, skoj.




För övrigt kom jag på om en fd kompis (som många kan gissa, ja det var en kille).
Allt berodde på att jag tydligen tog förmycket plats som tjej. kort och gott, han var inte van vid folk som jag då.
mja vad ska man säga mer? Istället för att säga upp kontakten så...

- "vänj dig att det faktist finns folk som tar plats.."

Stackarn säger jag bara. visst jag måste nog säga han var en person som verkligen behövde uppmärksamhet, bekräftelse och hela baletten. Han gjorde en hel del bara för bli "populär". Även om det inte denna människa insett ännu så var det nog ganska fail.

"Han försökte vara som alla andra"

Denna pojke var:
Från början ett typiskt "mammas pojke" exemplar... utvecklades på senare år till "hiphop guy" ska spela "tung" rapp i käften. ja, något åt det hållet... vidare till "oskyldiga pojken" som ska försöka komma med fällande kommentarer utan att andra ska märka. det skulle va diskret i princip som resulteras med fail från min sida... Och till sist uppmärksamhet var det han ville ha, för att få det behövde han ändra sig. Till en fjortisboy, duktigt. Men iaf han gjorde om sig själv en gång till för att passa in och jag vet inte hur han lyckades. Förutom att dissa en del "skämmiga" kompisar... sen stog han i bakrunden av sin "fina" grupp av de "Bättre" haha stackarn han försökte men lyckades inte... för mig låter det som en identitetskris.

I slutändan när jag ser tillbaks på allt så tycker jag inget annat än synd om honnom. finns så mycket han hade svårt med att acceptera att det bara är så som det faktist är.

Själv har jag aldrig haft problem med alla dessa grupper, jag var med alla oavsett "rangordning". de flesta jag snackat med så tillhörde man till den högre delen om det ens spelar roll? JAg var och är fortfarande mig själv och är jävligt glad över det. Man kommer så mycket längre på det,
orka försöka vara något man inte är.


2008-09-06
 22:23:35

i dont wanna do this all alone

God kväll!
Vaknade med mina två pojkar vid min sida osv (tidigt som satan runt 7 eller 8?) klev visserligen inte upp ordentligt förns runt 12 kanske... tevligt.
Var hos mamma sen vart det bröllop som man skulle uppträda på, skoj. Det var min tränare jessica som gifte sig och gud så fin klänning hon hade, underbart fin.

Anyway kom inte hem förns vid halv sju och lagomt sliten var man, ut med hunden, tränat honom samtidigt och powernap efter gör susens.

Vad har ni gjort idag?


För övrigt kort och gott:
Jag saknar min sladd så jag kan lägga in bilder på datorn.
+ att idag så kaserades min sista mobil-laddare. Molle råka nämnligen bita sönder sladden, "skoj".


Bjuder på en bild, bilden på denna bild gjorde man i åttan, skills kanske!?
Den pryder min fina lilla hörna, där grejer får sitta på väggarna.
Vad tycks?
(klicka för större bild)
2008-09-05
 23:45:08

Dagen då den snygga pojken ska sova över ;o

Tjululu (wannabe blatte unge, ursäkta ordvalet)

Dagen vart som vanligt till en början, väckt av hunden att han måste kissa osv. Träffade Mikk och tog med mig Molle såklart. Vart ganska chill, drog in till stan senare och träffa Johan aka lövbiffen :) naw drog till pizzeria och käkade, länge sen man gjorde det. Dags att dra till träningen sen då, de var lata och ville inte gå en bit med mig till fyrishov haha. Närå men tog en sväng förbi VOX och knappt nån kände igen mig på direkten, ganska skoj.. träffade Eddie med, det var ett tag sen...


Gick med Pee (uttalas P bara). han skulle hem åt mitt håll så gick sällskap. Kom självklart lite sent men gjorde inget fick springa fysrundan ensam, ganska trevligt att vara själv, lättare när man springer. Kom in, mötte de andra och ptja träningen gick bra helt enkelt om man säger så.
Uppvisning imorgon, wish me good luck :)
Andreas kom sen med, då blir man glad.. så är hemma just nu och lyssnar på när han spelar gitarr, underhållande. Han försöker komma på en låt som går ofta på mtv och som han själv spelat en hel del, får se om han lyckas komma på villken.
Hämtade molle med från mikk efter träningen för den delen med.

Så det var lite av dagen, kanske kommer mer förklaring om dagen senare.... får se. ska vara social nu haha ses :)
2008-09-05
 09:02:05

I'm not sleeping

Morsning-korsning, otroligt att man är vaken nu,.. kanske inte men aja.. Idag blir det träffa mikk (http://iqfisk.blogg.se) osv vettefan vad vi kommer hittapå men något iaf. innan blir det fixa lite grejer till molle som hans regestrering, köpa klosax osv.

Hörs
//maria
2008-09-04
 23:26:43

som en hund följde han mig tätt i spåren



Ja dagen bestod av att sova, vakna, ut med hunden kl 6 på morgonen.. sova igen till kl tolv tror jag nog... träffa mikk, snacka skit osv. Sålde de sista grejerna för laget tack vare "proffsrobban" han är underbar den pojken. SItter här nu med musik och Molle som ligger under skrivbordet och sover, så söt.

att det alltid ska klagas oavsett vad man gör så är det fel.... att folk orkar.
 kanske det bara verkar som att jag faktist vill gå folk på nerverna eller något.
(hatar tjuriga människor eller som låter tjuriga. i princip allt som gör att någon verkar sur hatar jag, varför slösa energi på det ens?)


Tjuriga människor kan ta sig, blir så sjukt påverkad när folk är otrevliga eller bara använder en otrevlig ton på alla sätt och vis. men men irritationen gick bort snabbt.
 en bra dag, fint väder och allt tycker man. Inte klaga nu hihu.
(endast detta som var sämre av dagen på ett ungefär)

Det är över nu med allt, trodde det aldrig skulle vara så svårt att komma ur allt om/med dendär personen, nu slipper jag.. hoppas jag... lär lungna sig med han-som-inte-nämns-vid-namn.


Annars har man funderat lite eller snarare en hel del.. som vanligt på allt möjligt men idag vart det lite över att om man får frågan "hur är det?" svarar man oftast "bra" som vanligt.

Visst det är det svaret som vi alla förväntar oss att få när man frågar... de som är mer emo (emotional) och tycker synd om sig själva.  just då kanske vill ha någon som tycker synd om dom av någon anledning säger oftast "livet suger just nu bla bla", ja, ni vet hur det är förmodligen.
(själv är man ingen som orkar lyssna så ofta på de som söker uppmärksamhet/bekräftelse eller fiskar efter komplimanger och liknande.. känner inte för det bara, elakt? Många som är så, tro mig.) menade bara rent allmänt att egentligen så kan allt inte vara "bara bra" på en hel dag, oftast händer det alltid något dåligt..
kanske inte särskillt stort som  man tänker på men ändå. Något litet kan alltid räcka bara för att dagen ska bli lite sämre..

 
 pladdrar iväg kom inte fram till något på sätt och vis. tycker iaf om man får frågan bör man säga lite mer inte bara "bra" utan mer om dagen var mycket bättre än vanligt eller om det var något som gjorde dagen sämre osv. En tanke som bara som dök upp. 
Visserligen beror det självklart på om hur bra man känner olika folk osv.  men mja som sagt, en tanke jag funderade på lite tidigare idag.

sköt om er, pusshej ♥

2008-09-04
 19:09:57

mikK pikK häraaH!

Shu lu lu buddies! hahaha.
mikK här (IQfisk.blogg.se) , la la la.

Sitter hos Maria just nu och nördar datorn. Mariapia går i bakgrunden och dansar till musiken ;p haha säger vi. Jag är extremt fjortis när jag skriver i andras bloggar, så ni vet :) huhu. Naaw.. ptja, vi har inte gjort så mycket idag. Gått ut med Molle bara, genom en åker och liknande. Pratat lite skit osv osv.. mahaha. Nu ska jag fortsätta nörda mer på andra sidor ;D
2008-09-02
 23:04:49

this is so wonderful

skola som vanligt eller mja något åt det hållet, ska dra mig för att sova straxt, det är nog bäst det.
Träffade Emelie när man kom till "skolan" stackarn som varit sjuk ett tag.. iaf lektionen var det snack med robin och emelie men så skills jag har så kan jag jobba klart allt samtidigt så jag är bäst med andra ord haha.

Träffade Andreas på lunchen lite snabbt väldigt skoj saknat min pojke (haha jag har två pojkar :o.. andreas och molle GREAT).

För övrigt: JAG HATAR DESSA IDIOTISKA FJORTISAR/BIMBOS
ush på dom och spy orka de som beter sig som det... (har märkt att oftast är de fula som beter sig så och de som faktist ser bra ut är trevliga eller så känner de fula av konkurans, jag vetinte.)

Gick ut med Molle-pojken lite senare när man hade kommit hem efter sovit en eller två timmar :)
Älskar faktist gå ut och gå när man har anledning till det.


Dagens irritation går till:

Två fula jävlar som är helt pantade i huvudet bokstavligt talat som ska lägga sig i saker de inte vet något om. (aldrig sett eller snackat med de förr) Grattis

Dagens + underbaraste superbästa går till:
Andreas som är så underbar iofs är alltid så han får dela plats med en av mina bästa vänner, Fredrika som jag borde träffa mkt oftare ♥
2008-09-02
 08:25:14

the blonde girl goes black

Godmorgon, godmorgon.. tvn är på (Mtv) samtidigt som jag sitter här och bloggar, skolan börjar inte förns kl 10 för min del. onödigt att kliva upp?

Jo det hade jag nog sagt för någon vecka sedan men nix efter vanan att kliva upp med hunden oavsett veckodag gör susens, nu sover jag inte bort allt så fort jag får tillfälle. Är nog bra att jag har lite extra tid på mig, jag har ju ändrat hårfärg TOTALT huhu trodde aldrig jag skulle göra't men se så fel jag hade.... allt var ren impuls, visar bild sen... trorjag.

Mina planer för idag hittills blir att försöka sälja lite grejer för laget sådär (resturangchansen och klubbkortet) för er som inte vet, det är rabattkuponger på matställen här runt om i uppsala.
- Fredrika, ville du ha en?  *fråga snällt*
sen blir det att försöka träffa Andreas på hans håltimme, får se om jag hinner, jag borde göra det.

Kan skryta med att min kära kusin Jerry var med på  Sweden Rock (han på bilden) ett tag sedan man träffade honom (bortsett från begravningen).
 har lite småkul minnen från när jag och mina syskon var runt 2-6 år och han var ett par år äldre iaf... väldigt kul.
    (behåller minnen för mig själv just nu, man måste inte dela med sig alltid)
Dags att börja dra sig, kan inte sitta vid datorn hela tiden, pusshej ♥

2008-09-01
 16:58:20

well, who gives a shit about it?

för övrigt glömde man påpeka att på söndags kvällen vart det träffa nuckan och calle + deras kompisar i stan villket var trevligt, tiden gick snabbt kom inte hem förns kl kvart i 6 på morgonen hade kunnat stanna längre men man måste börja dra sig hemmåt någon gång, fick iaf skjuts när jag ville.. skills.


2008-09-01
 13:36:31

min lilla pojke

söndags dvs igår med andra ord :P Ptja skulle hitt på nåt med mikk men hon sov sjukt länge så vart ingen idé, min träning började kl 5 satt inget att göra, få ta det någon annan gång helt enkelt.
Träningen gick ruskigt bra.. större delen av tiden vart det "maria med de stora pojkarna" haha dom är roliga dom.

 hemma och som vanligt ut med hunden, han börjar bli riktigt duktig nu faktist.
Samma sak idag så stöter man på folk som säger
"nämen gud vad söt"
 "är det en hane?"
"Är han härifrån *säga något ställe*?"

och till sist "hur gammal är han?"
ganska skoj och samma svar varje gång haha :)

eftersom jag själv inte lagt in mina bilder på den söta molle så får det bli en bild från mikks blogg:
Han är ändå lika söt som alltid maha :)


Min pojke ♥