2008-09-05
 23:45:08

Dagen då den snygga pojken ska sova över ;o

Tjululu (wannabe blatte unge, ursäkta ordvalet)

Dagen vart som vanligt till en början, väckt av hunden att han måste kissa osv. Träffade Mikk och tog med mig Molle såklart. Vart ganska chill, drog in till stan senare och träffa Johan aka lövbiffen :) naw drog till pizzeria och käkade, länge sen man gjorde det. Dags att dra till träningen sen då, de var lata och ville inte gå en bit med mig till fyrishov haha. Närå men tog en sväng förbi VOX och knappt nån kände igen mig på direkten, ganska skoj.. träffade Eddie med, det var ett tag sen...


Gick med Pee (uttalas P bara). han skulle hem åt mitt håll så gick sällskap. Kom självklart lite sent men gjorde inget fick springa fysrundan ensam, ganska trevligt att vara själv, lättare när man springer. Kom in, mötte de andra och ptja träningen gick bra helt enkelt om man säger så.
Uppvisning imorgon, wish me good luck :)
Andreas kom sen med, då blir man glad.. så är hemma just nu och lyssnar på när han spelar gitarr, underhållande. Han försöker komma på en låt som går ofta på mtv och som han själv spelat en hel del, får se om han lyckas komma på villken.
Hämtade molle med från mikk efter träningen för den delen med.

Så det var lite av dagen, kanske kommer mer förklaring om dagen senare.... får se. ska vara social nu haha ses :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: