2008-07-31
 18:18:22

Tänk alla gånger som hela din värld har rasat

Tiden läker alla sår hörs det ofta från alla håll och kanter. Jag håller inte med om det, tiden läker inte alla sår. Förstör du det en gång, blir det aldrig desamma, så fungerar allt, inget blir som nytt.
Eller att alla människor felar jo visst är det så men det finns en gräns, en del har ju "ger alla bara en chans"
visst det låter nog bra men vem vet ibland kan det behövas två.

Ska man lyssna på vad andra har att säga innan man aldrig hörs eller ses mer? eller ska man bara aldrig ses höras synas utan något utrett för att det ser ut att vara så som det kanske inte är? vem vet det är svårt hur man vänder allt kommer man till nya saker.

Jag skulle nog föredra att låta båda prata ut allt så man vet allt och inte har några frågor kvar och sedan säga upp kontakten för all framtid eller hur det nu kan gå. Men framförallt tror jag på att alla kan få en andra chans om de förtjänar det verkligen annars är det tack och adjö som gäller.
självklart är det beroende på hur stort allt är osv.


Hur resonerar du?
2008-07-31
 05:17:08

"det hände"

För några dagar sedan var jag med om en ganska obehaglig händelse så mja kan ju läsa igenom om du vill. lämna gärna en kommentar.

Det var denhär dagen som "det hände"  vi hade precis avslutat vårat sista område i gottsunda (slummen i uppsala) , alla åkte hem som vanligt och jag stog och smsa innan jag skulle åka hem till kära sunnersta.

Helt plötsligt ser jag en invandrare mellan 27-35 som går imot mig sedan precis bakom där det fanns en hel del skog så funderade att det var sjukt konstigt att han gick där!?
Några sekunder senare dyker han upp igen, går emot mig samtidigt och frågar om jag har tändare.
Nej tyvärr svarar jag.
 
Han kommer närmare och står nu väldigt nära och viskar/pratar mot mitt öra och säger "du har fina bröst där"  och ser almänt sliskig ut som från första början när han fråga om tändaren.
Eftersom jag själv var så chockad från början, allt gick så snabbt så vakna jag till liv just då och insåg "dethär är inte bra" kolla surt på han sa mmh och gick iväg snabbt som fan.

Nu i efterhand känns det verkligen hemskt, sådant ska inte hända. Jag brukar själv vara väldigt noga med att klä mig med tröjor som knappt har u-ringning och sådant just för att vad som än händer ska det alltid vara tjejens fel, alltid.  Om jag inte hade varit i sådant chocktillstånd att han kom nära, så hade jag helt ärligt sparkat sönder pungkulorna.

 i normalt tillstånd i hans ålder varken gör eller säger man sånt till en betydligt yngre.
Med tanke på ingen var där runt omkring jag är inte heller särskillt stor, skulle inte ha någon chans så är jag glad över att saker som skulle kunnat hända hände inte.
 Jag vill inte ens tänka på det men var tvungen att skriva iväg det så jag kan tänka på annat. Så nu har vänner osv en förklaring för varför jag varit som jag var de senaste dagarna.

(jag vet alla invandrare är inte "dumma" men det är en del som är och en del som inte är, tyvärr så drar de sämre ner ryktet på de duktiga)

2008-07-31
 05:16:54

Från och med "det" så har tyvärr invandare minskat i mina ögon.

Så ptja innan man ska berätt om anledningen till överskriften blir det helt enkelt till att förklara de dagarna som gått lite smått och kort blir nog bra det.

Måndag;
Sommarjobbet drog igång som resulterade med att försova sig 1 h försenad,  inte bra. även blev det tvunget att vända rätt på dyngnet så 22 h är inte så kul attt vara vaken, kröp i säng direkt när man slutade och sov fram tills nästa morgon, nice.

Tisdag;
 
Tiden drog iväg, alla började tjattra på så bra med varandra, trevligt att det inte va knäpptyst.
för er som inte vet så är mitt sommarjobb att göra parkarbete från 07:30- 15:00 så det är slitsamt i denna värme må jag säga.

Onsdag:
Dvs igår körde på som vanligt skojade med varandra. Stylade lite med stillastående bakåtvolt och liknande grejer sen hände det naturligtvis fler saker under dagen men den avslutades med ett badbesök med kristian och simon man fick sig ett gott skratt, perfekt. tack för ni gjorde min dag pojkar.

Och nu sitter man här, blev väckt av en kompis på sms och såklart kan man ju inte sova så blir ju inget annat än fördriva tiden + nu vart det perfekt att blogga som inte vart av pga jobb och ingen dator tillhands men nu ska det bli något vettigt ses pusshej

Inlägget efter detta lägger jag in "det som hände" det vart så långt, läs det om du orkar eller inte.
(nej jag är inte rasist jag har inte något emot invndrare igentligen, det finns ju en hel del bra med. Det är "de dåliga" invandrarna som för med sig det dåliga ryktet)
2008-07-27
 23:43:27

well, now you got trouble

Ojoj oj säger jag bara otroligt ibland man är.. visserligen flytten är i full gång, imorgon börjar sommarjobbet.
Såklart så har man tappat bort lappen som det stog vilken tid man skulle vara där. antingen 8, 9 eller kl 10 hah inte kul men får väl se till att vara där åtta.
Önska mig lycka till då.

för övrigt lyckades man inte med att vända dyngnet helrätt så det bli en hel del kaffe förmodar jag. pusshej ♥
2008-07-27
 18:10:28

throw it away and forget yesterday

Så nu var det skickat, jag känner verkligen att jag inte klarar av saker och ting när det inte blir bättre.. då ser jag det som att det är dags att gå om man kan säga så.
När det är långvarigt olika varje gång, snäll och underbar nästa sekund helt otrolig, Nej jag tackar för mig nu, jag orkar inte.
(och nej jag pratar inte om något misslyckat förhållande, snarare misslyckad vänskap.. alla kan inte komma överens oavsett om man verkligen vill)

bara inse det skulle aldrig bli vi igen, du klarar väl helt enkelt inte av att bara vara vänner med tanke på allt genom alla år.

Vissa klarar nog inte av att jag som tjej tar upp mycket plats om dom själv inte vet hur de ska hantera det. Det är ju trotts allt bara killen som får synas och höra verkar det som, det ser man redan från tidig ålder.

Jag vetinte vad jag vill säga med detta inlägget förutom att det är bra att bara skriva så kan förstå om det är helt osammanhängande och i princip omöjligt att förstå vad jag menar kanske :)

2008-07-26
 18:37:41

Nu ska det bort

Jag kan inte säga mkt vad som hänt idag eftersom någon inte har vänt på dyngnet hehe.
Natten tillbringades att prata i telefonen ett par timmar annarsvar det nog inte mkt annat, internet lagga naturligtvis runt 2 kanske så hade ingen energi till att försöka fixa det.

Måste upplysa om att ungefär på en vecka så har man gått  ner -2.5 kg, underbart bara 7.5 kg kvar då härligt härligt det är nu man blir pepp :)

dags att dusha sen ta beslutet om man ska träffa en människa, är inte direkt pepp på det om jag ska vara ärlig.
Ses ♥
2008-07-25
 16:49:11

Det blir vad man gör det till.

Seg dag må jag säga förmodligen eftersom det var till att smsa fram till sju på morgonen, att man orkar.
Får ta vara av dagen som är kvar, åka till syster får det nog bli.. härligt.

Hej svejs
2008-07-24
 22:55:29

Framtidsplaner

Otippat när man själv tar dagen som det kommer så råkar man ut för detta.
De senaste dagarna har det rusat massa tankar om framtiden och jag ser verkligen fram emot det.
Saken är den jag kommer förmodligen flytta från uppsala efter gymnasietiden som det ser ut nu även när jag väl har fått en egen stadig ekonomi som tillåter det såklart.

Så långt har jag kommit i min egna lilla planering samt vart det skulle vara nånstans osv. bara att jag tänker på det gör mig otroligt glad, vaför? ingen aning det skulle bara vara så härligt att ha ett eget ställe sådär.


Tänker du ofta på framtiden ?


2008-07-23
 21:28:28

Du är så söt, jag blir så glad.


Ingen kan ju ha missat den söta kaninen från jamba som sjunger en gullig text, i love it.
så det är den man själv lyssnat non stop på hela dyngnet haha.

2008-07-23
 15:09:41

Nothing compares to me

Nej ush dålig uppdate, ursäktar.

Måndags:
 Vart det en sväng förbi den lilla stan med fredrika för att köpa mobilbatteri sen chill på Burger King trevlig dag var det efter en månads saknad efter den lilla filuren hah.


igår då, åkte till stockholm och träffade lilla Sebbe (ush vad fult det låter men Sebastian då) vandrade i stockholm stad, skämde ut sig lite då och då men grymt kul.
Många fina bilar där till och med, man som själv inte är intresserad av bilar kollade, gulligt va?
Som när vi sitter på bryggan brevid gröna lund :

"Nu är det bara stenen som saknas"
jag - Va, vadå?
"ja, vi har en brygga med solnedgång, nu fattas bara stenen"
jag - jaha hahah jo eller hur.

Ni får nöja er med lite småinfo, varför berätta allt man gör med alla :)?

 Och idag,
Är småschliten  hah så det blir en lungn dag. eller städa och leta efter mobilen kan vara en bra idé, anyway ses ♥
2008-07-21
 03:28:33

"Godkväll" alla nattugglor

Godkväll blir ju igentligen helt fel men inga andra än I-landsproblem-folket bryr sig.

Inte bra att vara vaken på nätterna, det vet väl alla? ändå händer det så fail.
hände väl ändå inget vettigt men nu är det över 00:00 så tänkte införa dagens låt, tyvärr så kommer väl det mesta bestå av sådan musik.

Imorgon/idag blir det till att leka med fredrika sen eventuellt systeryster som bjuder på bio + 100 spänn till mig, allt i utbyte av mina gamla extensions, bra deal dont you think?
 ( ingen aning hur det vart med sthlm planerna.)

Nej nu är det dags att sova, godnatt på er alla nattugglor ♥
(glöm inte att lyssna på klippet lite smått)
2008-07-20
 16:59:47

Ner med stoltheten och inse fakta

Älska, glömma och förlåta har man hört mer än en gång, bedjan om en andra chans kanske?
Men hur många följer de s.k "budskapen"?
knappt nån skulle jag tro, överallt ser man folk som säger upp kontakten av alla olika anledningar.
vissa otroligt nog onödigare än andra.

Jag tror att människor numera gör det lättaste av situationen, istället för att reda ut "problemet" undviks allt.
På såsätt känns/verkar det lättare, chansen att det ska upprepas är inte särskillt stor.
Sitter rädslan i att man är rädd att bli konfronterad, att upptäcka allt fel ligger inte hos den andra, utom hos en själv?
man kan komma långt med olika frågor innom allt.
jag tror nog det handlar om att vi alla har väl ett otroligt stort ego, och vill inte hissa ner stoltheten utan den ska sitta i topp.
Man borde hissa ner stoltheten ett tag och erkänna alla gör fel även du, lättare sagt än gjort förmodligen.

"stoltheten är blind, plocka ner den och inse fakta"


med andra ord: dagens folk har blivit alledes för envisa med att det alltid ska vara någon annan som är orsaken till allt blir/blivit så fel.



Foto: by me





2008-07-19
 17:33:30

mamma älg och pappa älg

Förvånande att man ser systeryster hemma när hon inte varit det det senaste året. lagomt chockad man blev hah.


SÅ vad hände igår nu då?
Mja det slutade med att mikk kom hem till mig då så lurade vi med oss pojkarna, trevligt var det. badade och såntdär runt 12 på natten kanske, ingen aning.
Rörde oss till mikk av ren inpuls så sov man över haha, vi planerar inte särskillt ofta, bara nödvändigtsvis känns inte det lite nice ;)?
Gjorde lite mat och såntdär, snackade skit i telefon med lantisarna, nördade vid datorn. ungefär något i den stilen.
Ett snabbt besök till Jossefin, kunde inte bli bättre haha Tom satt och förklarade hur mamma älg och pappa älg får en bebis älg, smågulligt sådär.

Belägrade mikks säng hursom helst och man kan ju inte sluta digga hennes mamma, väldigt trevlig och lika dålig humor som oss,  ingen humor alls i princip.
2008-07-18
 20:15:14

ilandsproblem

ja vad ska man säga förutom ilandsproblem, ilandsproblem. förtillfället strular bloggen (suck) så det får bli när allt fungerar men men kvällen går åt till SF bio med mikk (http://iqfisk.blogg.se) som vanligt händer det saker när man är inne i stan så vem vet kanske händer något otippat, skulle inte förvåna mig. 


 edit..

Sån sjukt otur man jämt ska ha, syrran slarvar bort busskortet, får inte tag på mikk, missar bussen, och vet inte vad man ska göra :o någon lär bli otroligt arg nu skulle jag kunna gissa och aargh varför ska alltid sånt hända hata hata hata just nu.
Gosh nu hittade jag ett får hoppas det funkar då hörs
2008-07-18
 13:43:06

"Morgonstund har guld i mun"

Vaknade för 30 minuter sen kanske, har dålig tidsuppfattning får man med ett slappt sommarlov tycker ni inte det?
Uppe sena kvällar/nätter så åt det hållet börjar det vändas på dygnet, inte bra.
Helt ömm är man i kroppen efter seglingen som resulterade i efterhand med en hel del blåmärken på underarmarna och 2 blödningar på underbenet, heter det verkligen så? anyway så lite mör i kroppen är man somsagt efter ha kämpat i vinden.

Så vad händer idag?

som jag alltid säger, "jag lever i nuet, man får se vad som händer under dagen" men blir nästan lite sugen på att våldgästa mikk's (klicka) hemm, det är så roligt så. nejmen appråpå den härliga tjejen så är det hon som har fixat min bloggdesign osv så ett stort tack till dig lite såhär oficiellt på bloggen. <3

nu är det dags att ducha äta frukost/lunch, ja you name it.
2008-07-18
 00:43:25

gästbloggarN^

För att vara riktigt orginell: SHU LU LU kompis !! =)
mikk här, inte där :o bara för mariapia bad mig skriva ett inlägg ska jag vara sjukt omogen och skriva som en 10 åring, FNIZZAAAAH :))  MARIA ÄR BÄST, INGEN PROTEST HIHIHIHI :)) tjillevippen, suckers!

2008-07-18
 00:15:48

MIKK WAS HERE

/ mikk ;D

2008-07-17
 21:57:40

under uppbyggnad.

Ja nu ska bloggen bli fin innan det kommer trevliga blogginlägg, håll utkik :)