2008-08-09
 19:05:05

Fredags uppdate

Detta roar vi oss med på jobbet minsann.


Mja närå... gårdagen var jobb som vanligt 07:30.. slutade runt halv elva, nice det. anledningen var ju att vi drog in lunch och raster.
Man fick kungligaste jobb uppgiften med kristian som för övrigt hittat och läser min blogg haha, klippa nyponbuskar mitt i spöregn och han kunde då inte klippa.... vi var bäst iaf.

Blev uppbehåll lite då och då för att lilla Kristian (klistian)  skulle hoppa vattenpölar och så vidare haha. en god gärning gjorde vi ändå, hittade igentäppt  brunn så slapp vi alla stora vattenpölar tack och lov.

Lagomt mysigt var det att komma hem då, efter en hel regning dag i princip så ser man såå bra ut.. not, det vart blött iaf.





Senare.... vart det hem till Mikk (klicka) och allmänt kände mig något hemmastadd som vanligt och hade tydligen en ny klubb med mikks mamma, något i stil med "mot mikk om allt" kanske haha.
Finns inget roligare kanske.

Vart en sväng med Kim och Johan med + mikk såklart förbi Urf som såg heldött ut på långt håll så orkade inte kolla och satt utanför på en gräsmatta och hade det nice ett par timmar på natten.
Som alla andra fjortisar måste man säga detta såklart
"Tack för en trevlig kväll/natt"



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: